Jeugd damclub Witte van Moort succesvol in Kampen!

3 november 2019


Afgelopen zaterdag was alweer de eerste PODB-Cup van het seizoen, Kampen had dit jaar de  eer  om het eerste toernooi te organiseren.

Witte  van Moort ging deze dag met een afvaardiging van 6 jeugdleden die kant op.
Thijs Jansen ging een zwarte middag tegemoet, als meest ervaren jeugdspeler van ons mocht hij zich  bewijzen in de zwaarste poule. Thijs kan terug kijken op een goed toernooi waarin die een knappe vierde plaats wist te behalen. 


In de tweede poule zaten Liam Post en Sil Marsman ingedeeld, Sil mocht het naar zijn goede resultaten van afgelopen seizoen proberen in de tweede groep. Hij haalde jammer genoeg niet genoeg punten voor een prijs maar speelde veel goede partijen en zal dit seizoen nog de nodige prijzen winnen. Liam Post kan terug kijken op een goed toernooi waarin die net 1 punt te weinig haalde voor de eerste plaats.


Bram Oelen haalde in poule drie net niet genoeg punten voor een prijs. Maar hij heeft meerdere goede partijen gespeeld en laten zien dat hij de volgende keer weer voor de bekers meestrijd.
In poule vier zat onze jongste jeugd, Elijah van Poll kan terugkijken op een goed toernooi met een vierde plaats. Tim Oelen eindigde paar plekjes hoger dan hem. Hij kwam thuis met een tweede plaats en had maar 1 verlies partij.


 De jeugd kan weer terugkijken op een goed toernooi en kan met vertrouwen tegemoet naar de volgende POCB-Cup. Die is 30 november in ons eigen clubgebouw aan de Asterstraat 28 te Westerhaar.