3 tallen toernooi Damclub Witte van Moort weer succesvol verlopen!

23 april 2017

Donderdag 13 April was alweer de vierde editie van het 3 tallen toernooi. Dit jaar bleef het deelnemersaantal iets achter op voorgaande edities maar de spanning in de top was nog nooit zo groot.

In totaal deden er dit jaar negen teams. Iets over achten werden de eerste wedstrijden gespeeld en al snel was duidelijk de het niveau kort bij elkaar lag. Titelverdediger was het team van Gerbrand Hessing maar die kwamen al snel op een achterstand terecht naar dat ze van het jeugdige team van Hidde Noppers hadden verloren. Een inhaalslag moest dus gemaakt worden. Maar dat ging niet geheel van zelf want het team Hidde deed goed mee aan de kop maar de teams van Roelof Schippers, Alex Noppers en Willem Fokkert lagen op de loer om er dit jaar met de titel van door te gaan.


Na de korte onderbreking halverwege het toernooi waarin er een kleine verloting plaats vond werden de laatste drie rondes gespeeld waarna de eindstand vastgesteld zou worden. En naar een spannend de laatste ronde trok het team van Gerbrand Hessing toch weer aan het langste eind met 12 punten en ging er met de toernooi zege vandoor. Het team van Gerbrand Hessing bestond verder uit Pamela Kuiper en Annemarie Hessing. Het team van Roelof Schippers werd tweede met slechts één punt minder. Derde werd het team van Alex Noppers met slechts één bordpunt meer dan het team van Hidde Noppers.Eindstand: 
1. Gerbrand Hessing
2. Roelof Schippers
3. Alex Noppers
4. Hidde Noppers
5. Willem Fokkert
6. Jeroen Schokker
7. Koert Meuleman
8. Adriaan Noppers
9. Maaike Noppers