Persoonlijke kampioenschappen jeugd 2011

In de kerstvakantie zijn de Overijsselse kampioenschappen voor de jeugd gehouden in Westerhaar. Er werd gespeeld in 4 leeftijdscategorie├źn. Bij de Welpen eindigde Mathijs Middag op een 2de plek naar een barrage van 4 personen voor de 1ste plaats. Tijn Lamberts eindigde op een 5 plek. En de jongste deelnemer van ons Dave Schutte eindigde op de 8ste plek. Kampioen bij de Welpen werd Janick Hoogland.
Bij de Pupillen werd er in een zwitsers systeem gespeeld van 9 rondes. Bij de pupillen eindigde Hidde Noppers op een 5de plek. Op de 7de plek eindigde Jeffrey Schutte. Stefan Middag en Youri Jansen eindigde op de 10de en 11de plek. Op de 21ste plek eindigde Jelte Lamberts. Kampioen bij de Pupillen werd Vincent Houtjes met 16 punten.
Bij de Aspiranten was Witte van Moort met 1 speler vertegenwoordig. Leonie Wessels eindigde op een 4de plek met 5 punten. Kampioen bij de Aspiranten werd Maurice Bergboer, hij won al zijn partijen.
Bij de Junioren werd Kampioen Michel Stempher naar een barrage met Bert Aalberts en Rick Hakvoort. Bert Aalberts eindige op de 2de plek. Op 4de plaats eindigde Alex Noppers. En 5de werd Jeffrey Steen met 1 punt meer dan Maaike Noppers die 6de werd.