Laatste ronde online competitie

 29 april 2021


Donderdag werd alweer de laatste ronde van de online competitie gespeeld. In de hoofdklasse spande het om de eerste plaats. Jan van Dijk en Martijn de Leeuw stonden met een gelijke score bovenaan het klassement, ver boven de rest van de competitie. Zij waren beide aanwezig deze avond om te proberen de eerste plaats binnen te halen.

Jan van Dijk bleek oppermachtig, met een score van 6.5 uit 7 wedstrijden. Hij behaalde hiermee zowel de eerste plaats van de avond, maar ook de eerste plaats van het gehele toernooi. Peter Hoopman werd op een punt afstand tweede. Gerbrand Hessing maakte het podium af met 5 punten. Martijn de Leeuw had een tegenvallende avond, en wist 4.5 punten te behalen.

In de eerste klasse was de totaal competitie een stuk minder spannend, maar dat betekende niet dat er voor de avond zelf niets te behalen viel. Jeffrey Steen was hier deze avond de meest succesvolle speler, en wist 4.5 punten te bemachtigen. Hij verkreeg hiermee ook de eerste plaats in de totaal competitie. De tweede plaats was voor Gerwin Mollink, met 3 punten. Hij eindigde hiermee op de derde plaats in de totaal competitie. Bertwin Letteboer volgde met 2 punten, wat hem in de online competitie de tweede plaats behaalde.

In de tweede klasse was er helaas maar een speler deze avond. Bennie Hessing was al zeker van een eerste plaats in de totaal competitie, en wist deze avond zijn voorsprong met 2 punten te vergroten.