PODB-Cup in Westerhaar!

7 maart 2016


Afgelopen zaterdag werd zoals elk jaar gebruikelijk de PODB-Cup in Westerhaar gehouden. 21 dammers hadden zich aangemeld vanuit verschillende streken uit Overijssel. Er werd gespeeld in 3 poules.
In Welpen poule Myrthe Lekkerkerker uit Hattemerbroek eerste door al haar partijen te winnen. Tweede werd Romée Flim uit Westerhaar alleen tegen de koploopster moest ze haar punten afstaan.
En het podium werd compleet gemaakt door Melanie van Duinen.


In de eerste Pupillen groep Christiaan Bosman er vandoor met de overwinning. Tweede werd Nathan Steenbergen, hij had evenveel punten als Christiaan maar heeft de onderlinge partij verloren. En op de derde plek eindigde Damian Hermus uit Westerhaar.
In de tweede Pupillen groep werd eerste Dehlinya van Erven. Net als in de eerste pupillen groep had hier de nummer twee Sven Lozeman evenveel punten als de nummer één. Maar hij had de onderlinge partij verloren. En met 1 punt minder als de nummer één en twee eindigde Marilene ter Weijden op de derde plek.
Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde PODB-Cup! Over 2 weken op 19 maart wordt de volgende PODB-Cup gehouden in Dedemsvaart.