Gerwin Mollink en Jeroen Schokker clubkampioen

31 mei 2012

Gerwin Mollink heeft met een overwinning op Edwin Twiest heb clubkampioenschap veiliggesteld. In de eerste ronde wist Mollink al te winnen van Gerbrand Hessing. Twiest won de eerste ronde van Niek Kloppenburg. In de tweede ronde wist Hessing eveneens van Kloppenburg te winnen. Met nog een ronde te gaan is Mollink al kampioen. Zijn onderlinge resultaat tegen Hessing en Twiest werkt in zijn voordeel. De laatste ronde is alleen nog interessant voor Hessing en Twiest, die mogen uitvechten wie er tweede wordt. Kloppenburg eindigt op de 4e plaats.


Kampioen Gerwin Mollink ontvangt de beker van voorzitter Bennie Hessing

In de eerste klasse is Jeroen Schokker na overwinningen op Adriaan Noppers en Bennie Hessing kampioen geworden. Bennie Hessing won van Roelof Schippers en speelde remise tegen Adriaan Noppers en eindigdezo op de tweede plaats met drie punten. Schippers speelt zijn laatste wedstrijd nog tegen Schokker. Het hoogst haalbare is nog een derde plaats. Alleen bij een nederlaag is Schippers vierde en Adriaan Noppers derde.

Jeroen Schokker neemt de 1e prijs in ontvangst van voorzitter Bennie Hessing

Tijdens de jaarvergadering op donderdag 31 mei jl. werd er door de leden gestemd op de vrijwilliger van het jaar. Annemarie Hessing werd door de leden beloond voor haar inzet voor de club en behaalde de meeste punten. Alex Noppers eindigde op de tweede plaats en derde werd voorzitter Bennie Hessing.

Annemarie Hessing is de vrijwilligster van het seizoen 2011-2012