Winnaars PK 2012 bekend

9-01-12

Donderdag 29 december waren de laatste wedstrijden voor het PK 2012.

Bij de junioren werd de tweede  wedstrijd tussen Maaike Noppers en Jeffrey Steen gespeeld. Ook deze eindigde na remise waardoor de barrage de winnaar moest beplaen. Deze barrage werd gewonnen door Jeffrey Steen en die mag zich kampioen van Overijssel noemen.

Bij de aspiranten was de spanning voor de titel ver te zoeken. Na de remise van Damon Winter tegen Rik Oosterlaar moest hij winnen van Rik Hakvoort, wat late bleek een onmogelijke opgave. Rik had in totaal 3 minuten nodig om Damon zijn wil op te leggen en als eerste eindigde. Tweede werd Damon Winter en derde Rik oosterlaar. Alle uitslagen zijn terug te vinden op toernooibase.

De pupillen waren afgelopen dinsdag al klaar. Na een stroef begin eiste Vincent Houtjes de titel op, gevolgd door Stefan Middag. Brian Winter werd na barrage met Janick Hoogland beslag te leggen op de derde plaats. Ook hiervoor geld dat de uitslagen op toernooibase staan.

Ook de welpen waren dinsdag al klaar. Er deden spijtig genoeg maar 3 deelnemers mee, waardoor er 9 rondes werden gespeeld. Mathijs middag eindigde met 9 punten bovenaan gevolgd door Tobias Hoogland en derde werd Noud Lamberts.

Hopelijk wordt de opkomst bij de PODB cup wedstrijden wat hoger waardoor er nog meer strijd komt.

Eind uitslagen in Toernooibase klik hier.