Laatste ronde online competitie

 18-02-2021


Vandaag is de laatste ronde van de onderlinge competitie gespeeld. Met in beide klassen geen van de eindstanden nog veilig, werd er weer hard gestreden om de belangrijke laatste punten binnen te slepen.

In de hoofdklasse was de winnaar Herman Hilberink. Hij wist met een gelijke score met twee andere spelers de eerste plaats te behalen met 4.5 punten. Aangezien dit de tweede ronde is dat hij meespeelt, heeft dit geen invloed op de totaalstand, maar hij wist in beide rondes een sterke prestatie neer te zetten. Met evenveel punten wist hij de eerste plaats in de totaalstand te bewaren, en is daarmee de winnaar van de online competitie. De derde plaats werd behaald door Martijn de Leeuw. Dit is genoeg voor hem om de tweede plaats in de online competitie te behalen. Peter Hoopman maakt het podium af, op de derde plaats.

In de eerste klasse was de strijd om de totaalcompetitie ook nog niet gestreden. Koert Meuleman en Bennie Hessing wisten beide drie punten binnen te slepen. Hier is op weerstand Koert eerste geworden. Hij stelde met deze prestatie de tweede plaats in de totaalcompetitie veilig. Bennie Hessing eindigt op de derde plaats. Lars Knol wist genoeg punten de behalen om zijn eerste plaats in de totaalcompetitie te behouden. Hij werd derde in deze ronde met twee punten.