Online onderlinge competitie

 14-1-2021

Beste leden,
 
Nu we in de huidige tijden niet samen kunnen komen in ons clubhuis heeft het bestuur gemeend om een online damcompetitie op te zetten voor onze leden.
De online dam competitie wordt opgezet in Play OK. Er zal wekelijks op donderdagavond om 20.00 uur een toernooi zijn in Zwitserse vorm, 6 wedstrijden met een tempo van 3 minuten + 3 seconden per zet. In totaal zijn er 6 speelavonden, te weten op 14, 21, 28 januari, 4, 11 en 18 februari. Hoofdklasse spelers en eerste klasse spelers worden in 1 Zwitserse groep ingedeeld. Bij het opmaken van de ranglijsten wordt er gekeken naar de klasse waarin men uitkomt en zal er voor de hoofdklasse en 1e klasse een apart klassement worden opgemaakt. Spelers van buitenaf (niet lid van WvM) die zich inschrijven voor het toernooi worden uit de eindstand gefilterd. Uitslagen tegen deze spelers blijven wel gehandhaafd. Over de zes speelavonden zal een totaal klassement per klasse worden opgemaakt. Hiervoor wordt wekelijks het aantal behaalde wedstrijdpunten bij elkaar opgeteld. De standen zijn wekelijks te zien op onze website.
 
Wekelijks zijn er geldprijzen te verdienen voor de top 3 per klasse, 15 euro, 10 euro en 5 euro. Voor het eindklassement zijn de prijzen 1e 50 euro, 2e 30 euro en 3e 20 euro.
 
Handleiding voor het aanmaken van een account op play ok:
 
www.playok.com  Ga dan naar dammen 100. Hier kun je inloggen of een account aanmaken. Zorg dat je accountnaam bestaat uit jouw voornaam en wvm, dus bijvoorbeeld wvmgerbrand. Mensen met dezelfde voornaam kunnen de eerste paar letters van de achternaam toevoegen.
 
Het bestuur doet een beroep op haar leden om deel te nemen aan deze online competitie en hoopt op een zo groot mogelijke deelname.
 
Namens het bestuur,
Gerbrand Hessing
Penningmeester