Laatste ronde sneldamcompetitie

4 april 2019

Donderdag 4 april is de laatste ronde van de sneldamcompetitie van damclub Denk en Zet/Witte van Moort gehouden. In de hoofdklasse wist koploper Edwin Twiest zijn kampioenschap veilig te stellen met een eerste plaats. Met een score van 9 punten wist hij alle spelers voor te blijven. Tweede werd Gil Salomé met 8 punten. Jan Schippers en Gerbrand Hessing maakten het podium voor deze avond af met 7 punten.

In de eerste klasse wist Bertwin Letteboer de eerste plaats te bemachtigen, met een score van 8 punten. Adriaan Noppers en Bennie Hessing werden gedeeld tweede, met een score van 6 punten. Dit was voor Bennie Hessing genoeg om  het kampioenschap veilig stellen. Bennie Lawant werd met 4 punten vierde.

Dit resulteert in de volgende eindscore voor de hoofdklasse. Eerste is geworden, Edwin Twiest. Hij behaalde over de vier rondes een totaalscore van 54. Gerbrand Hessing werd tweede met een score van 39. Gil Salomé bereikte de derde plaats met een score van 27.

In de eerste klasse wist Bennie Hessing het kampioenschap te bemachtigen, met een totaalscore van 51. De tweede plaats werd bemachtigd door Adriaan Noppers, met een score van 36. Bennie Lawant en Bertwin Letteboer behaalden beide een score van 24, en daarmee de vierde plaats.