Doe mee met de zomercompetitie


18 mei 2015

In de maanden mei en juni 2015 organiseert damclub Witte van Moort weer de jaarlijkse zomercompetitie. Het is de bedoeling om 5 avonden te gaan dammen. We starten op donderdag 21 mei en spelen vervolgens op donderdag 28 mei, 4, 11 en 18 juni. Elke avond heeft u de mogelijkheid om 1 of 2 partijen te spelen. We starten elke avond om 19.45 uur. De tweede partij van de avond start om ca. 21.00 uur. U kunt ervoor kiezen om één of twee ronden te spelen per avond. We spelen met een tempo van 20 minuten per speler plus 10 seconden per zet. één partij zal dan maximaal een uur duren. Als u niet alle dagen kunt, is dit geen probleem. Meld u dan wel even tijdig af voor de desbetreffende avond. De deelnemers zullen in verschillende groepen worden ingedeeld afhankelijk van speelsterkte. 

De vijf beste resultaten van iedere deelnemer zullen meetellen voor het opmaken van de eindrangschikking. Een voorbeeld om het te verduidelijken. U speelt bijvoorbeeld 7x, u wint 3x speelt 2x remise en verliest 2x. U krijgt dan een puntentotaal van 8 punten. 3x winst en 2x remise worden meegeteld, de 2 verliespartijen niet. Als men in de eindrangschikking gelijk eindigt, dan wordt er gekeken naar het aantal partijen dat je gespeeld hebt. De deelnemer met de minst gespeelde partijen zal dan hoger eindigen. Heeft men hetzelfde resultaat behaald met evenveel partijen, dan zal er een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Ook dit jaar zijn er weer mooie vleesschotels en andere vleesprijzen te winnen. Inschrijving staat open voor iedereen, men hoeft dus niet lid te zijn van een vereniging. De deelname is geheel gratis.

Om een inschatting te maken van hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, verzoeken wij u om zich uiterlijk voor 20 mei 2015 op te geven. Dit kan per e-mail secretariswvm@yahoo.com. 


Voorlopige deelnemerslijst
1 Bennie Hendriks
2 Bennie Lawant
3 Willem Fokkert
4 Hidde Noppers
5 Maaike Noppers
6 Henk Hessink
7 A Bos
8 Bennie Schokker
9 Bennie Hessing
10 Nout Lamberts
11 Johnne Bosch
12 Koert Meuleman
13 Roelof Schippers
14 Jeroen Schokker
15 Alex Noppers
16 Gerbrand Hessing