Geslaagd schooldamtoernooi

22 januari

Op woensdagmiddag 21 januari werd in ons clublokaal het individueel schooldamkampioenschap voor basisscholieren uit Westerhaar gehouden. Er werd deze middag met groot enthousiasme gestreden om de prijzen per school. De grootste verrassing kwam op naam van Esmee Olsman welke verrassend de meervoudig kampioen Mathijs Middag achter zich hield en zich dit jaar kampioen bij de oudste categorie van de Fontein Hoofdweg mag noemen. Ook Alice Velding trok in de oudste categorie de titel met overmacht naar zich toe maar dan bij de Blokstoeke.
Vrijdagavond 23 januari wordt de grote finale gespeeld om het algeheel kampioenschap van Westerhaar voor basisscholieren. De eerste twee in elke leeftijdscategorie van elke school plaatsten zich voor deze finale en het beloofd dan ook een spannende strijd te worden. De aanvang is om 18.30 uur en een ieder die belangstelling heeft om een kijkje te komen nemen is van harte welkom.

Uitslagen:
Fontein Oranjestraat groep 3+4: 
1. Maik Slaat, 2. Thijmen Lensen
Fontein Oranjestraat groep 5+6:
1. Thijs Boertien, 2. Jose Leusink, 3. Emma Schepers en 4. Sanne Profijt.
Fontein Oranjestraat groep 7+8:
1. Alice Velding, 2. Joris Hummel, 3. Tristan Olthof, 4. Femke Janse, 5. Thijs Huizing, 6. Bram Bakhuis, 7. Ismay de Boer en 8/9. Yoran Benjamins en Lotte Wiersma.

Blokstoeke groep 5+6:
1. Demi Slot, 2. Kaydee Donkersloot, 3. Elin Harzevoort en 4. Damian Hofman.
Blokstoeke groep 7+8:
1. Jullian Slot, 2. Youri Schorn, 3. Romee Flim en Alanis Harzevoort.

Fontein Hoofdweg groep 5+6:
1. Stein ten Napel, 2. Ricardo Bos, 3. Jesse Mensink en 4. Diede Jager.
Fontein Hoofdweg groep 7+8:
1. Esmee Olsman, 2. Mathijs Middag, 3. Daan Berends, 4. Nelly de Groot, 5. Aron Timmerman en 6. Dave Schutte.