Pepernotentoernooi jeugd groot succes

12 december 2012

Op vrijdagavond 7 december hield de jeugddamclub een zogenaamd Pepernotentoernooi met een redelijke deelname. Er werd door de deelnemers met volle inzet gestreden om de prijzen wat tot veel spanning leidde. De organisatie besloot dan ook om iedere deelnemers een prijs te geven.
Hidde Noppers bleef ditmaal zijn “eeuwige rivaal”  Stefan Middag een puntje voor en greep de eerste prijs in groep A. In groep B behaalde Rodney Evers de volle 100% score en werd overtuigend eerste. Nout Lamberts eiste de tweede plaats op door Ramon Wessels in de noodzakelijke barrage te verslaan. In groep C was Tristan Olthof oppermachtig en won eveneens met een 100% score. Hij verwees Tim Ekkel met een achterstand van vier punten naar de tweede plaats.
Op vrijdagavond 14 december gaat de jeugd door het dorp om de gevulde speculaas aan de man te brengen waarbij de opbrengst onder andere is voor het jeugddammen. Destart van deze actie is om 18.00 uur bij het clublokaal van onze damclub. Er wordt deze avond geen clubavond gehouden. De volgende damavond is op vrijdagavond 21 december waarbij ook de prijzen van het Pepernotentoernooi zullen worden uitgereikt.

Eindstand groep A:
1.Hidde Noppers, 2. Stefan Middag. 3. Jelte Lamberts, 4. Mathijs Middag, 5. Tijn Lamberts en 6. Thomas Olsman.

Eindstand groep B:
1.Rodney Evers, 2. Nout Lamberts ( na barrage), 3. Ramon Wessels (na barrage), 4. Thijs Boertien en  5. Tim Winkels

Eindstand groep C:
1.Tristan Olthof, 2. Tim Ekkel, 3. Jo’anna Kottier, 4. Joris Hummel, 5. Esmee Olsman en 6. Bart Ekkel.