Dammers jeugddamclub Witte van Moort in goede vorm

Zaterdag 9 Oktober was het de 2e speelronde in de Provinciale jeugddamcompetitie om de PODB-Cup. Deze keer was de organisatie in handen van de Dedemvaartse damvereniging DDD. Met een wat tegenvallend deelnemersveld van 36 dammers-(sters) werd er flink gestreden in de diverse categorien.

Jeugddamclub Witte van Moort uit Westerhaar was deze keer maar vertegenwoordigd met 5 jeugdleden ivm andere activiteiten, waarvan er in dit sterke deelnemersveld 4 dammers in de prijzen vielen.

In de volgende catgorien waren de prijzen als volgt verdeeld:

Pupillen:
Stefan Middag 2e prijs
Youri Jansen 4e prijs
Jeffrey Schutte 4e Prijs
Welpen:
Matthijs Middag 2e prijs
Voor Dave Schutte was het een zeer spannende middag, de jongste jeugdspeler van de jubilerende damvereniging is nog maar amper lid en mocht direct al laten zien wat zijn kwaliteiten waren. Helaas was de concurrentie hem nog net iets te slim af en viel hij net buiten de prijzen.

Nu volgt een uiting van onze nieuwe financiƫle partner

Dammers die interesse hebben in online poker, kunnen overal terecht op het web. Wellicht is het een idee na een dag flink te hebben gedamd nog te ontspannen met het bekende pokerspel. Zoek de juiste room en kijk uit voor de beste poker bonus.

Met nog 6 ronden te gaan is er nog van alles mogelijk in deze spannende jeugddamcompetitie. De volgende PODB-Cup zal gespeeld worden op zaterdag 6 November in Heino.

In tussentijd kunnen de jeugdige spelers zich opmaken voor het 50- jarig jubileumtoernooi dat op 23 Oktober zal worden gehouden in het eigen clubhuis van DEZ Witte van Moort in Westerhaar.